ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΙΑΝΤΖΗΣ MD MRCOG DFFP

Ο Παναγιώτης Καλιαντζής εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική σχόλη Αθηνών και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ειδικεύτηκε στην Μαιευτική Γυναικολογία στη  Μ.Βρετανία όπου απέκτησε μεγάλη εμπειρία στη αντιμετώπιση δύσκολων μαιευτικών περιστατικών-κυήσεις υψηλού κινδύνου, λαπαροσκοπήσεις, κολποσκοπήσεις, μαιευτικούς και γυναικολογικούς υπερήχους.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Εξωσωματική γονιμοποίηση και Υποβοηθουμένη αναπαραγωγή στην μονάδα IVF του πανεπιστημιακού νοσοκομείου LIVERPOOL WOMENS HOSPITAL που είναι η μεγαλύτερη στην Μ.Βρετανία  και στην Ενδοσκοπική χειρουργική στο ROYAL FREE HOSPITAL του Λονδίνου.

Είναι μέλος της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και συνεργάζεται επίσης με τα μαιευτήρια ΙΑΣΩ και ΡΕΑ.

Είναι μέλος
Toυ Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων Μ.Βρετανίας (MRCOG)
Της Βρετανικής εταιρείας Γονιμότητας (BFS)
Της Ευρωπαϊκής εταιρείας Αναπαραγωγής & Εμβρυολογίας (ESHRE)
Της  Αμερικανικής εταιρείας Γυναικολογικής Λαπαροσκόπησης (ΑΑGL)

Ο ιατρός στηριζόμενος στην πολυετή εμπειρία του στην μαιευτική – γυναικολογία και την εξειδικευμένη γνώση του στον τομέα της ανθρώπινης αναπαραγωγής μαζί με τους άριστους συνεργάτες ιατρούς (ενδοκρινολόγο, χειρούργο μαστολόγο, αιματολόγο) προσφέρει μια ολοκληρωμένη φροντίδα γεμάτη σεβασμό σε κάθε γυναίκα.

Ζητήστε skype consultation ή ραντεβού στο ιατρείο με τον κ. Καλιαντζή καλώντας στο 210 7717726 ή στείλτε μας email στο info@fertilitycare.gr.

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας μεσω της παρακάτω φόρμας: