ΜΙΝΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Λιγότερα φάρμακα -χαμηλότερο κόστος

Eκτός απο τήν κλασσικη εξωσωματική γονιμοποίηση υπάρχει και η δυνατότητα της mini εξωσωματικής κατά τήν οποία η γυναίκα μπορει να λάβει για τήν διέγερση των ωοθηκών χάπια οπως η κλομιφαίνη καί η λετροζόλη μόνα τους ή σε συνδυασμό με μικρή δόση γοναδοτροπινών.

Τα πλεονεκτήματα αυτής τής μεθόδου ειναι μικρότερο κόστος και μικρότερη δόση φαρμάκων.Το μειονέκτημα ειναι οτι η γυναίκα συνήθως δεν παράγει τον ιδιο αριθμό ωαρίων που θα μπορούσε με τήν κλασσική εξωσωματική οπότε μπορεί ο αριθμός των εμβρύων που θα δημιουργηθούν να είναι μικρότερος ,οι πιθανότητες επιτυχίας να ειναι χαμηλότερες και να μην υπάρχει η δυνατότητα κατάψυξης εμβρύων.

Επισης η mini IVF χρησιμοποιειται συμπληρωματικα και σε δύσκολα περιστατικά σε γυναίκες με φτωχή ανταποκριση στα φάρμακα στην προσπάθεια μας να εχουμε οσο το δυνατον καλύτερα και περισσότερα εμβρυα για εμβρυομεταφορά.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ?

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε ολα τα ζευγάρια που βρίσκονται σε πρόγραμμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής .Τα αποτελέσματα εξαρτώνται κυριως απο την ανταπόκριση των ωοθηκών ,την ηλικία της γυναικας,την αιτία της υπογονιμότητας και την ποιότητα του ενδομητρίου.

Επειδη σαν θεραπεία η εξωσωματική γονιμοποίηση ειναι εξατομικευμένη θα πρέπει καθε ζευγάρι να ενημερώνεται σωστά κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο ιατρείο ωστε να γνωρίζει τα σύν και τα πλήν κάθε μεθόδου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη μίνι εξωσωματική; Κλείστε ραντεβού είτε στο ιατρείο είτε μέσω skype στο 210 7717726 ή στείλτε μας email στο info@fertilitycare.gr.

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας μεσω της παρακάτω φόρμας:

Πληκτρολογήστε το: captcha