Τι είπαν για εμάς

Οι εμπειρία των ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν δεν χωρούν σε μια σελίδα, παραθέτουμε μόνο μερικές απο αυτές. Ζευγάρια απο όλη την Ελλάδα μας επισκέφθηκαν και μας εμπιστεύτηκαν. Η στιγμή της ολοκλήρωσης των προσπαθειών μας με θετικό αποτέλεσμα είναι για εμάς το πάν. Η ευτυχία και το χαμόγελο κρατώντας στην αγκαλιά τους το πολυπόθητο αγαθό, αυτό ενός μωρού, είναι για εμάς η καλύτερη ανταμοιβή που μας ωθεί να συνεχίσουμε το έργο μας.

Νικολέτα & Στέφανος, Αθήνα

“Μετά από τρία συνεχόμενα έτη αποτυχημένων προσπαθειών να μείνω έγκυος κατάλαβα πως έπρεπε να σας επισκεφτώ νωρίτερα. Χάρη σε εσάς κρατάω σήμερα στα χέρια μου όχι έναν αλλά δύο πανέμορφους αγγέλους που μου άλλαξαν τη ζωή και αν δεν ήσασταν εσείς ίσως και να μην γνώριζα ποτέ το πόσο υπέροχο συναίσθημα είναι το να είσαι μητέρα!”.

Αθανασία & Γρηγόρης, Αθήνα

“Γιατρέ σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά με υγεία και προκοπή, γεμάτη ευτυχία. Γιατρέ σου δίνω ένα  μικρό δώρο από μένα που με βοήθησες να έρθω στο κόσμο. Όταν μεγαλώσω οι γονείς μου θα μου μιλήσουν για σένα και εγώ θα έρθω να σε γνωρίσω και να σε ευχαριστήσω. Μέχρι τότε σου εύχομαι να είσαι καλά. Με πολύ αγάπη και ευγνωμοσύνη η μικρή Αναστασία και οι γονείς της.”

Ζωή & Σπύρος, Ιωάννινα

«Το πόσο πολύ σας ευχαριστώ δεν μπορεί να το περιγράψει καμία λέξη. Εκτός από εξαιρετικός επιστήμονας ήσαστε και εξαιρετικός άνθρωπος. Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε ψυχολογικά όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ξεπέρασα τους φόβους μου και πάνω από όλα σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να φέρω στο κόσμο ένα υγιέστατο και ζωηρό κορίτσαρο που μου άλλαξε τη ζωή… Ραντεβού στο δεύτερο.»

Χριστίνα & Διονύσης, Λαμία

“Γιατρέ δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω. Είσαι πάνω από όλα ένας εξαίρετος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που στάθηκες δίπλα σε εμένα και το σύζυγό μου βοηθώντας μας να αποκτήσουμε την οικογένεια που πάντα επιθυμούσαμε. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Σου ευχόμαστε υγεία και όλα τα καλά του κόσμου.”

Ευγενία και Θοδωρής, Λάρισα

«Αγαπημένε μας Γιατρέ, Η λέξη Ευχαριστώ είναι λίγη για να περιγράψει τη χαρά του σπιτιού μας αυτή τη στιγμή. Σε ευχαριστώ που από τη πρώτη μας κιόλας συνάντηση ένιωσες την επιθυμία που είχαμε να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Είμαστε ευγνώμων για τη στήριξη που μας έδωσες κατά τη διάρκεια όλης της εγκυμοσύνης διώχνοντας τους φόβους μας και πάνω από όλα σε ευχαριστούμε που μας βοήθησες να φέρουμε στο κόσμο το αγγελούδι μας βιώνοντας το τοκετό μέσα από μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.»

Μελίνα & Παναγιώτης, Χαλκίδα

«Αγαπητέ γιατρέ σε ευχαριστούμε για όλα. Την πρώτη φορά μας χάρισες τον ουρανό και πριν κάτι μήνες μας χάρισες τα άστρα. Σε ευχαριστούμε που από τη πρώτη συνάντηση που είχαμε  μέχρι και σήμερα είσαι στο πλευρό μας δείχνοντας αγάπη για εμάς και τα παιδιά μας που χάρη στη βοήθεια σου ήρθαν στο κόσμο με υγεία. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα μέσα από τη καρδιά μας και πάνω από όλα ευχαριστούμε το θεό που υπάρχουν στο κόσμο επιστήμονες σαν εσένα που πάνω από όλα είναι εξαιρετικοί άνθρωποι.»

Αθανασία & Παντελής, Καλαμάτα

«Παναγιώτη σε ευχαριστούμε για όλα είσαι ένας τεράστιος επιστήμονας, ένας σπουδαίος άνθρωπος και πλέον μέρος της οικογένειας μας. Σε ευχαριστούμε για τη τόση στήριξη και την βοήθεια που μας πρόσφερες για να μπορέσουμε και εμείς επιτέλους να κρατήσουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά μας. Σου ευχόμαστε και οι τρείς τα καλύτερα πάντα με υγεία.»