Μίνι Εξωσωματική

Λιγότερα φάρμακα – χαμηλότερο κόστος

Eκτός απο τήν κλασσικη εξωσωματική γονιμοποίηση υπάρχει και η δυνατότητα της mini εξωσωματικής κατά τήν οποία η γυναίκα μπορει να λάβει για τήν διέγερση των ωοθηκών χάπια οπως η κλομιφαίνη καί η λετροζόλη μόνα τους ή σε συνδυασμό με μικρή δόση γοναδοτροπινών.

Τα πλεονεκτήματα αυτής τής μεθόδου ειναι μικρότερο κόστος και μικρότερη δόση φαρμάκων. Το μειονέκτημα είναι οτι η γυναίκα συνήθως δεν παράγει τον ίδιο αριθμό ωαρίων που θα μπορούσε με τη κλασσική εξωσωματική οπότε μπορεί ο αριθμός των εμβρύων που θα δημιουργηθούν να είναι μικρότερος, οι πιθανότητες επιτυχίας να ειναι χαμηλότερες και να μην υπάρχει η δυνατότητα κατάψυξης εμβρύων.

Επισης η mini IVF χρησιμοποιειται συμπληρωματικα και σε δύσκολα περιστατικά σε γυναίκες με φτωχή ανταπόκριση στα φάρμακα στην προσπάθεια μας να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και περισσότερα έμβρυα για εμβρυομεταφορά.

Σε ποιά περιστατικά μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος;

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε ;oλα τα ζευγάρια που βρίσκονται σε πρόγραμμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται κυρίως απο την ανταπόκριση των ωοθηκών, την ηλικία της γυναίκας, την αιτία της υπογονιμότητας και την ποιότητα του ενδομητρίου.

Επειδη σαν θεραπεία η εξωσωματική γονιμοποίηση ειναι εξατομικευμένη θα πρέπει καθε ζευγάρι να ενημερώνεται σωστά κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο ιατρείο ωστε να γνωρίζει τα σύν και τα πλήν κάθε μεθόδου.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις μεθόδους που εφαρμόζουμε για την Εξωσωματική Γονιμοποίηση συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε στο τηλ. 210 7717726

Διαβάστε ακόμη:

Οι Δικές μας Ιστορίες

Παρακολουθείστε τα βίντεο με τις δικές μας ιστορίες. Γυναίκες που με τη βοήθειά μας κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να γίνουν μητέρες.

IMSI

Η μέθοδος IMSI είναι μια εξελιγμένη μέθοδος γονιμοποίησης των ωαρίων με το σπέρμα του συζύγου/συντρόφου

Μίνι Εξωσωματική

Η mini εξωσωματική κατά τήν οποία η γυναίκα μπορει να λάβει για τη διέγερση των ωοθηκών χάπια οπως η κλομιφαίνη καί η λετροζόλη

Προεμφυτευτική Διάγνωση (PGD, PGS)

Η προεμφυτευτικη διάγνωση (PGD,PGS) μας επιτρέπει να ξεχωρίσουμε τα φυσιολογικά έμβρυα από τα έμβρυα με χρωμοσωμιακές ανωμαλίες η γενετικές διαταραχές.

Παρένθετη Μητρότητα

Παρένθετη μητρότητα είναι μια μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής κατά την οποία ένα ζευγάρι τεκνοποιεί με την βοήθεια μιας άλλης γυναίκας

Κατάψυξη Ωαρίων – Διατήρηση Γονιμότητας

Η κατάψυξη ωαρίων είναι μια καινούργια μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής η οποία δίνει την δυνατότητα στις γυναίκες να καταψύχουν τα ωάρια τους